Seram sejuk online dating

Most of the questions were asked by his former lab members.After the Q&A session is over, his SV congratulates hubby and some of his friends congratulates me *ala-ala di sebalik kejayaan seorang suami ialah kerana seorang isteri gitu*.Hubby has been my no 1 idol in study because he were able to graduate with flying colors during his first degree, master degree and even in his doctoral degree.

Padahal they should congratulates his SV for guiding hubby throughout these past 3 years.

The graduation ceremony were then held at Hakozaki Campus, Kyushu University on 15th September and it was not as glorious as it is in Malaysia.

He presented the ppt slides for about 50 minutes and then another 20-30 minutes were allocated for Q&A session.

Hubby prepared some questions beforehand and requested me to ask him questions based on what he have prepared *just in case if no one from the audience stood up to ask questions during the Q & A session*.

Dila call Ain mintak penjelasan, barula Ain tau yang aku dah menduakan die...

Dila ni sentiase jadi bualan dan perhatian lelaki2 lain, jadi bile ade mate2 yang nampak aku dating dengan Ayu, ade je la kaki yang repot kat die... Akhirnye perang besar, bile Dila curi handphone aku dan tau kewujudan Ain dan Ayu...

Bukanlah nak riak ke ape, tapi memang biaselah kan, budak2 sekolah agame ni memang muke baik2... Aku tak puas lagi, dalam hati aku mase tu cube menjustifikasi kan perbuatan aku ni, aku pegang prinsip, 'lelaki boleh kawen 4'... Name die Dila (mase aku taip ni aku memang rase sakit hati pulak dengan diri sendiri...teruk perangai aku time ni)Dila ni berbeze sikit.

Jadi aku nak carik lagi yang boleh dijadikan kekasih hati... Kalau Ain dan Ayu masing2 pakai tudung dan sopan, tapi Dila ni memang artis la...

Mind you, I'm an aeronautical engineering student while hubby is river/environmental engineering student *peribahasa bagai langit dengan bumi sangat sesuai di aplikasi kan dalam konteks ini*.

His topic is "Evaluation and Development of Indices to Assess The Ecological Health of the Pahang River, Malaysia".

nak fokus belaja dan berbaik2 dengan kawan2 lelaki yang aku tak hirau dari dulu tu... Bile aku dah hampir sampai ke tandas, lagi sekali, aku nampak sekor ular...